Tafelezel - metaal met tafelklem

Tafelezel van metaal, licht, handzaam, plaatsbesparend. Ideaal voor atelier, studio, thuis, in de tuin of onderweg. Ook te gebruiken bij schilder- en tekencursussen. U kunt overal werken waar een tafel of een geschikte bevestigingsmogelijkheid aanwezig is. Het tafelblad mag maximaal 3,5 cm dik z... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 25727
Niet op voorraad.
Beschikbaarheid alert

Tafelezel van metaal, licht, handzaam, plaatsbesparend. Ideaal voor atelier, studio, thuis, in de tuin of onderweg. Ook te gebruiken bij schilder- en tekencursussen. U kunt overal werken waar een tafel of een geschikte bevestigingsmogelijkheid aanwezig is. Het tafelblad mag maximaal 3,5 cm dik zijn.

De tafelezel is eenvoudig op te bouwen en af te breken en heeft vele verstelmogelijkheden (zie schematische tekening). Hij is geschikt voor alle schilder- en tekentechnieken.

De stabiele schildersezel kan ontwerpen tot 5 cm dikte en tot een hoogte van 70 cm bevatten. Kleur zwart, gewicht 1 kg. Prijs per stuk.

Producten op de pagina 156 van de algemene catalogus.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK

In deze onrustige periode is Gerstaecker steeds daar voor U!

 

Het team van Gerstaecker België stelt alles in zijn werk om de service naar onze klanten toe te waarborgen, en dit overeenkomstig de waarden van ons merk.

>Leveringen aan huis zijn gewaarborgd,
>Onze stocks worden voortdurend geactualiseerd op onze site: alle bestelde artikels worden u geleverd.


Meer dan ooit in deze tijden waar verplaatsingen gelimiteerd zijn, kan u uw kunst blijven beoefenen.

 

Zorg goed voor uzelf en uw naasten, blijf thuis!
Dank u voor uw trouwheid en uw vertrouwen.

 

OK