Recrutement Belgique / Vacatures België

Gerstaecker/Le Géant des Beaux-Arts, de grootste online webwinkel voor kunstenaarsbenodigdheden zoekt voor zijn hoofdzetel in Saverne Frankrijk (dichtbij Straatsburg).

Een tweetalige Sales Assistent – Nederlands/Frans


Een veelzijdige en uitdagende functie, je bent de aanspreekpersoon voor onze klanten, hoofdzakelijk kunstenaars en scholen. Je maakt deel uit van een dynamisch en nauw team in de hoofdzetel in Saverne (dichtbij Straatsburg) en je werkt ook samen met de Belgische Country manager, gebaseerd in Rijsel.

Je verzorgt de administratie en de sales per telefoon en email van de bestaande klanten in Frankrijk en België.  Je volgt de bestellingen op, alsook de after sales.

 

- Je hebt organisatorisch talent, je hebt een commerciële instelling en uitstekende communicatie vaardigheden. Je werkt graag in teamverband.

- Je weet van aanpakken en kan aardig overweg met de computer. Het aanleren van nieuwe softwareprogramma’s is helemaal geen probleem voor jouw. Je zult ingewerkt worden door een ervaren collega.

- Je hebt minstens 2 jaar ervaring in een sales functie, en geniet van een hogere opleiding in de sales.

 

Wij bieden een vast contract – Voltijds – basis 35uur, 39u/week ook mogelijk

Motivatiebrief in het Nederlands sturen naar Bettina Meermans

Bettina.meermans@gerstaecker.beUpdate : 22/07/2019


Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK