Sennelier geraffineerde saffloerolie

Geraffineerde saffloerolie is de olie die gebruikt wordt bij de productie van Sennelier extra fijne olieverf. Deze gereinigde plantaardige olie droogt snel en kenmerkt zich door zijn geringe vergeling en verdraagt zich uitstekend met pigmenten. Door de hoge mate van transparantie wordt saffloero... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 24794
Direct leverbaar.

Sennelier geraffineerde saffloerolie, fles 250ml

Geraffineerde saffloerolie is de olie die gebruikt wordt bij de productie van Sennelier extra fijne olieverf. Deze gereinigde plantaardige olie droogt snel en kenmerkt zich door zijn geringe vergeling en verdraagt zich uitstekend met pigmenten. Door de hoge mate van transparantie wordt saffloerolie aanbevolen voor het wrijven van witten en lichte kleuren.

Gemengd met olieverf verhoogt het de vloei, de transparantheid en de glans zonder de brilliance van de kleurtoon aan te tasten tijdens het drogen. Saffloerolie droogt langzamer dan lijnolie, maar kan probleemloos met deze olie worden gemengd. Maximaal 25% aan het gehele verfmengsel toevoegen.

Verkrijgbaar in een 75ml of 250ml fles. Prijs per fles.

Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK

In deze onrustige periode is Gerstaecker steeds daar voor U!

 

Het team van Gerstaecker België stelt alles in zijn werk om de service naar onze klanten toe te waarborgen, en dit overeenkomstig de waarden van ons merk.

>Leveringen aan huis zijn gewaarborgd,
>Onze stocks worden voortdurend geactualiseerd op onze site: alle bestelde artikels worden u geleverd.


Meer dan ooit in deze tijden waar verplaatsingen gelimiteerd zijn, kan u uw kunst blijven beoefenen.

 

Zorg goed voor uzelf en uw naasten, blijf thuis!
Dank u voor uw trouwheid en uw vertrouwen.

 

OK