Perfection papierschaar

Hoogwaardige papierschaar van Solingen 'getemperd' RvS. Knipt precies en gemakkelijk. De snijvlakken zijn eenzijdig microscopisch getand. Het te knippen materiaal wordt hierdoor goed vastgehouden, ook bij minder druk. Alle scharen uit deze serie hebben een speciale, verstelbare schroef en zijn... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 21306
Niet op voorraad.
Een alarm voor beschikbaar artikel creëeren

Graag zullen wij u meteen een bericht sturen zodra dit product weer beschikbaar is. A.u.b. hiervoor uw e-mailadres invullen.

Hoogwaardige papierschaar van Solingen 'getemperd' RvS. Knipt precies en gemakkelijk. De snijvlakken zijn eenzijdig microscopisch getand. Het te knippen materiaal wordt hierdoor goed vastgehouden, ook bij minder druk.

Alle scharen uit deze serie hebben een speciale, verstelbare schroef en zijn uitgerust met zwarte kunststof handgrepen. 10 jaar garantie. Prijs per stuk.

Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK

In deze onrustige periode is Gerstaecker steeds daar voor U!

 

Het team van Gerstaecker België stelt alles in zijn werk om de service naar onze klanten toe te waarborgen, en dit overeenkomstig de waarden van ons merk.

>Leveringen aan huis zijn gewaarborgd,
>Onze stocks worden voortdurend geactualiseerd op onze site: alle bestelde artikels worden u geleverd.


Meer dan ooit in deze tijden waar verplaatsingen gelimiteerd zijn, kan u uw kunst blijven beoefenen.

 

Zorg goed voor uzelf en uw naasten, blijf thuis!
Dank u voor uw trouwheid en uw vertrouwen.

 

OK