LEFRANC & BOURGEOIS retoucheervernis, spray

Retoucheervernis heeft als doel ingeschoten doffe plekken op het schilderij op te halen. Deze gebieden zijn vaak mat en poreus. Met retoucheer vernis kunnen de ingeschoten kleuren worden opgehaald en wordt de eventueel nieuw aan te brengen verflaag goed verbonden met de oude. Geschikt voor o... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
LEFRANC & BOURGEOIS retoucheervernis, spray, 150 ml
Art.No.: 31964
Direct leverbaar.
  11,95 €
100 ml: 7,97 €

LEFRANC & BOURGEOIS retoucheervernis, spray, 400 ml
Art.No.: 31965
Direct leverbaar.
  18,50 €

Retoucheervernis heeft als doel ingeschoten doffe plekken op het schilderij op te halen. Deze gebieden zijn vaak mat en poreus. Met retoucheer vernis kunnen de ingeschoten kleuren worden opgehaald en wordt de eventueel nieuw aan te brengen verflaag goed verbonden met de oude.

Geschikt voor olie- en acrylverf.

Retoucheervernis spray van van Lefranc & Bourgeois kan ook gebruikt worden als tussenvernis, of als tijdelijke bescherm vernis vóór het aanbrengen van slotvernis. Retoucheervernis altijd dun aanbrengen.

Surfin extra fijne retoucheervernis van Lefranc & Bourgeois geeft een licht glanzende finish (17% droogextract). Bevat acrylhars, en snel drogende terpentijnvervanger. Elastisch, kleurloos en niet vergelend.

Verkrijgbaar in een spuitbus van 150 ml of 400 ml. - Prijs per bus.

Producten op de pagina 390 van de algemene catalogus.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK