AQUATEC schildergel

Glanzende, transparante schildergel voor fijne reliëfachtige structuren met acryl en collage. Geeft de verf meer body en volume. Droogt transparant en duurzaam elastisch op. Door te mengen met kunstenaars acrylverf verhoogt de transparantie en de viscositeit. Geschikt voor collage omdat er vrij... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 24579
Direct leverbaar.

AQUATEC schildergel, pot 250ml

Glanzende, transparante schildergel voor fijne reliëfachtige structuren met acryl en collage. Geeft de verf meer body en volume. Droogt transparant en duurzaam elastisch op. Door te mengen met kunstenaars acrylverf verhoogt de transparantie en de viscositeit. Geschikt voor collage omdat er vrijwel elk materiaal (papier, zand etc.) met de gel op het doek ‘geplakt’ kan worden. Met wat water kunt u de afwerking van een hoog glanzende slotvernis op het doek bereiken.

Verkrijgbaar in een pot van 250ml. Prijs per pot.

Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK

In deze onrustige periode is Gerstaecker steeds daar voor U!

 

Het team van Gerstaecker België stelt alles in zijn werk om de service naar onze klanten toe te waarborgen, en dit overeenkomstig de waarden van ons merk.

>Leveringen aan huis zijn gewaarborgd,
>Onze stocks worden voortdurend geactualiseerd op onze site: alle bestelde artikels worden u geleverd.


Meer dan ooit in deze tijden waar verplaatsingen gelimiteerd zijn, kan u uw kunst blijven beoefenen.

 

Zorg goed voor uzelf en uw naasten, blijf thuis!
Dank u voor uw trouwheid en uw vertrouwen.

 

OK