Abig Drukpers 350 mm

Deze compacte drukpers van Abig is geschikt voor het drukken van linoleumsnede, houtsnede en etsen. Stevig, uit aluminium gegoten onderstel. De stalen boven- en onderwals hebben een diameter van 80mm. De druk kan worden geregeld met de zwarte stervormige knoppen op de drukspindels. De druktafel ... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Abig Drukpers 350 mm
Art.No.: 10050
Direct leverbaar.
  1.225,00 €

Deze compacte drukpers van Abig is geschikt voor het drukken van linoleumsnede, houtsnede en etsen. Stevig, uit aluminium gegoten onderstel. De stalen boven- en onderwals hebben een diameter van 80mm. De druk kan worden geregeld met de zwarte stervormige knoppen op de drukspindels. De druktafel is gemaakt van multiplex met daarop een elektrolytisch verzinkte staalplaat van 2,5mm dik. Aandrijving middels stalen rad met 4 armen.

Druktafel 35 x 70cm, gewicht 27 kg. De Abig drukpers wordt geleverd inclusief 3 geperste platen wit, zacht drukvilt ca. 5mm dik, formaat 34 cm x 90 cm.

Prijs incl. verpakking en verzendkosten.

Prijs per stuk.

Producten op de pagina 949 van de algemene catalogus.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.
Klanten kochten tevens deze producten

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK