Abig Drukpers 350 mm

Deze compacte drukpers van Abig is geschikt voor het drukken van linoleumsnede, houtsnede en etsen. Stevig, uit aluminium gegoten onderstel. De stalen boven- en onderwals hebben een diameter van 80mm. De druk kan worden geregeld met de zwarte stervormige knoppen op de drukspindels. De druktafel ... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 10050
Niet op voorraad.
Beschikbaarheid alert

Deze compacte drukpers van Abig is geschikt voor het drukken van linoleumsnede, houtsnede en etsen. Stevig, uit aluminium gegoten onderstel. De stalen boven- en onderwals hebben een diameter van 80mm. De druk kan worden geregeld met de zwarte stervormige knoppen op de drukspindels. De druktafel is gemaakt van multiplex met daarop een elektrolytisch verzinkte staalplaat van 2,5mm dik. Aandrijving middels stalen rad met 4 armen.

Druktafel 35 x 70cm, gewicht 27 kg. De Abig drukpers wordt geleverd inclusief 3 geperste platen wit, zacht drukvilt ca. 5mm dik, formaat 34 cm x 90 cm.

Prijs incl. verpakking en verzendkosten.

Prijs per stuk.

Producten op de pagina 989 van de algemene catalogus.
Klanten kochten tevens deze producten
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK

In deze onrustige periode is Gerstaecker steeds daar voor U!

 

Het team van Gerstaecker België stelt alles in zijn werk om de service naar onze klanten toe te waarborgen, en dit overeenkomstig de waarden van ons merk.

>Leveringen aan huis zijn gewaarborgd,
>Onze stocks worden voortdurend geactualiseerd op onze site: alle bestelde artikels worden u geleverd.


Meer dan ooit in deze tijden waar verplaatsingen gelimiteerd zijn, kan u uw kunst blijven beoefenen.

 

Zorg goed voor uzelf en uw naasten, blijf thuis!
Dank u voor uw trouwheid en uw vertrouwen.

 

OK