ARTIDEE® TexWax Impregneerfluid

ARTIDEE® TexWax Impregneerfluid is perfect om textiel duurzaam vuilafwerend en afwisbaar, te impregneren. Op waterbasis, ongevaarlijk bij levensmiddelen, elastisch. Inhoud: 250 ml. Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 58097
Direct leverbaar.

250 ml

ARTIDEE® TexWax Impregneerfluid is een levensmiddel-ongevaarlijke wax-vloeistof waarmee u alle soorten textiel impregneren kan.

Aansluitend zijn de stoffen vuilafwerend en afwisbaar. Dat biedt u een vele verschillende toepassingsmogelijkheden.

Gebruikt u TexWax op zelf gemaakte placemats, stoffen inkooptassen, stoffen schoenen voor baby's of andere decoratieve objecten van stof als praktische en duurzame Eye-catcher.

Afhankelijk van de applicatietechniek van de TexWax-impregnatievloeistof, hebben de behandelde stoffen na behandeling verschillende kwaliteiten. Waterafstotend, d.w.z. hydrofoob of microporeus en dus ademend.

ARTIDEE® TexWax Impregneerfluid – de producteigenschappen op een rij

  • Op waterbasis
  • Ongevaarlijk bij levensmiddelen
  • Elastisch
  • Strijken bij lage temperaturen
  • 65°C smeltpunt
  • Inhoud: 250 ml

Als TexWax wordt aangebracht met een kwast of spons en vervolgens droogt, wordt een wasachtige beschermende film gevormd, waardoor het textiel vuilafstotend wordt. Op deze manier behandelde stoffen kunnen met een vochtige doek afgenomen worden.

Door een warmtebehandeling na het aanbrengen van de impregneervloeistof, met behulp van een föhn of een strijkbout trekt de TexWax in de vezels en veranderd het materiaal in een herbruikbare, ademend folie. Deze laat zich d.m.v. handwarmte vormen, wanneer deze bv. over een glas gelegd wordt (bv decoratief mutsje voor een jamglas) - een decoratieve en herbruikbare vershoudfolie. Textiel wordt weer absorberend.

Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.