JULLIAN JTD Tekenbord.

Hoogwaardig JULLIAN JTD tekenbord. Van geolied, massief beukenhout. Deze tafelezel is in 5 trapjes positioneerbaar, verticaal en horizontaal. Formaat van het tekenbord 65 x 50 cm. Beschikt over een handige schouder draagriem. Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 46372
Direct leverbaar.

Praktische tafelezel voor het tekenen en schilderen - het hoogwaardige JULLIAN JTD tekenbord. Van geolied, massief beukenhout. Het bord is zowel horizontaal en ook verticaal in 5 verschillende posities verstelbaar en fixeerbaar. Op die manier vindt u altijd en voor alle schildertechnieken de individueel passende stand. In de horizontale positie kunt u dit workstation zelfs prima voor alle nat-technieken gebruiken, inclusief aquarelleren.

Voorzien van een heel handig, geïntegreerd plankje voor het opbergen van tekeninstrumenten zoals penselen en pennen, of een stevige steun voor boeken, posters, presentatiemappen enz.

De tafelezel JULLIAN JTD beschikt over 4 rubberen antislip pootjes voor een bijzonder vaste stand. Met een verstelbare linnen draagriem.

Tekenbord formaat: 65 x 50 cm.

Prijs per stuk.

Producten op de pagina 162 van de algemene catalogus.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK