JAX® Bel Etage schildersezel met schuifladjes

Slimme atelierezel met 2 functies. De variabel te gebruiken doekhouder kan er op verschillende hoogtes ingeschoven worden. Er kunnen schilderijondergronden tot een doekhoogte van 100 cm vastgezet worden. De helling van de doekhouder is verstelbaar; hij kan zelfs over de verticale as gekanteld wo... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 25768
Direct leverbaar.

JAX® Bel Etage schildersezel met schuifladjes, met 5 schuifladjes

Slimme atelierezel met 2 functies. De variabel te gebruiken doekhouder kan er op verschillende hoogtes ingeschoven worden. Er kunnen schilderijondergronden tot een doekhoogte van 100 cm vastgezet worden. De helling van de doekhouder is verstelbaar; hij kan zelfs over de verticale as gekanteld worden, ideaal voor pastelschilders. Verwijdert men de doekhouder, dan kan men de schildersezel ook als bergruimte voor schildersbenodigdheden gebruiken.

Vier in de standaard levering inbegrepen schuiflades kunnen er variabel ingeschoven worden. Natuurlijk kunt u, ook als de doekhouder ingeschoven is, tot 4 schuiflades monteren. Er zijn vele mogelijkheden om de schildersezel naar individuele behoeftes in te stellen.

Gemaakt van onbehandeld beukenhout, keurig afgewerkt. Ezelbreedte: 46 cm, max. hoogte: 187 cm, max. doekhoogte: 100 cm, gewicht 9,2 kg. De schildersezel Bel Etage van Jax wordt volledig gemonteerd geleverd. Prijs per stuk.

Producten op de pagina 365 van de algemene catalogus.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.