DALER-ROWNEY Simply Acryl set

Onder de naam Simply biedt Daler Rowney olieverf, aquarelverf en acrylverf aan in sets tegen een heel aantrekkelijke prijs. Deze verven kunnen worden gebruikt op elke, gebruikelijke ondergrond. De verf is uitstekend onderling te mengen om eindeloos te kunnen variëren met kleuren. Elke set bevat... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 29169
Niet op voorraad.
Beschikbaarheid alert

DALER-ROWNEY Simply Acryl set, 12 tubes à 12ml

Onder de naam Simply biedt Daler Rowney olieverf, aquarelverf en acrylverf aan in sets tegen een heel aantrekkelijke prijs. Deze verven kunnen worden gebruikt op elke, gebruikelijke ondergrond. De verf is uitstekend onderling te mengen om eindeloos te kunnen variëren met kleuren. Elke set bevat 12 heldere kleuren in 12ml tubes. Prijs per set.

Kleuren Daler Rowney Simply acrylset: wit, middel geel, gele oker, briljant rood, scharlaken, violet, ultrmarijn blauw, middel groen, donkergroen, licht bruin, bruin, zwart.

Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK

In deze onrustige periode is Gerstaecker steeds daar voor U!

 

Het team van Gerstaecker België stelt alles in zijn werk om de service naar onze klanten toe te waarborgen, en dit overeenkomstig de waarden van ons merk.

>Leveringen aan huis zijn gewaarborgd,
>Onze stocks worden voortdurend geactualiseerd op onze site: alle bestelde artikels worden u geleverd.


Meer dan ooit in deze tijden waar verplaatsingen gelimiteerd zijn, kan u uw kunst blijven beoefenen.

 

Zorg goed voor uzelf en uw naasten, blijf thuis!
Dank u voor uw trouwheid en uw vertrouwen.

 

OK