da Vinci Monolino, rond – penseel voor kinderen en therapie

da Vinci heeft d e serie Monolino, rond – penseel voor kinderen en therapie speciaal ontwikkeld voor de zogenoemde ‘pootjesgreep’. Kleine kinderen, ouderen en gehandicapten hebben vaak problemen met de hand/vinger coördinatie en het verdelen van de druk op het papier... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
penseel | maat
8
penseel | breedte
Art.No.: 71978
Direct leverbaar.
  7,75 €

penseel | maat
12
penseel | breedte
Art.No.: 71979
Direct leverbaar.
  9,45 €

penseel | maat
16
penseel | breedte
Art.No.: 71980
Direct leverbaar.
  11,50 €

da Vinci heeft de serie Monolino, rond – penseel voor kinderen en therapie speciaal ontwikkeld voor de zogenoemde ‘pootjesgreep’. Kleine kinderen, ouderen en gehandicapten hebben vaak problemen met de hand/vinger coördinatie en het verdelen van de druk op het papier. Door het ergonomisch gevormde handvat kan het penseel trefzeker worden vastgehouden, en kan meer aandacht besteed worden aan het schilderen. Het jandvat is aan één zijde afgeplat deze niet van tafel rolt.

Het elastische, hoogwaardige synthetisch haar van Monolino, rond blijft ook bij intensief gebruik vormvast en valt niet uit. Geschikt voor gebruik op school, crèche, therapie enzovoort, voor alle verven op waterbasis en inkt.

Verkrijgbaar in 3 maten. Prijs per stuk.

Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK