Kirschen houtguts gebogen - hol steek 8

Duitse topkwaliteit gutsen en beitels. Kirschen houtsnijgereedschap wordt gesmeed uit gelegeerd gereedschapsstaal en heeft uitstekende snijeigenschappen. Het heft is gemaakt van robuust beukenhout en is achtkantig van vorm. Het gereedschap is van binnen netjes uitgeslepen en gepolijst en daard... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 53613
Direct leverbaar.

Kirschen houtguts gebogen - hol steek 8, 12mm

Duitse topkwaliteit gutsen en beitels. Kirschen houtsnijgereedschap wordt gesmeed uit gelegeerd gereedschapsstaal en heeft uitstekende snijeigenschappen. Het heft is gemaakt van robuust beukenhout en is achtkantig van vorm.

Het gereedschap is van binnen netjes uitgeslepen en gepolijst en daardoor makkelijk te wetten of te slijpen. Kirschen gereedschappen zijn gebruiksklaar geslepen en zijn verpakt in een kunststof etui.

De Kirschen houtguts gebogen - hol steek 8 is iIn de lengte gebogen. Verkrijgbaar in verschillende maten. Prijs per stuk.

Klanten kochten tevens deze producten
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK

In deze onrustige periode is Gerstaecker steeds daar voor U!

 

Het team van Gerstaecker België stelt alles in zijn werk om de service naar onze klanten toe te waarborgen, en dit overeenkomstig de waarden van ons merk.

>Leveringen aan huis zijn gewaarborgd,
>Onze stocks worden voortdurend geactualiseerd op onze site: alle bestelde artikels worden u geleverd.


Meer dan ooit in deze tijden waar verplaatsingen gelimiteerd zijn, kan u uw kunst blijven beoefenen.

 

Zorg goed voor uzelf en uw naasten, blijf thuis!
Dank u voor uw trouwheid en uw vertrouwen.

 

OK