PLUS Modelling Clay

PLUS Modelling Clay - handige boetseerklei die aan de licht droogt Geen bakken in oven noodzakelijk. Kleur natuurwit, 1 kg per pak. Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 49600
Direct leverbaar.

PLUS Modelling Clay, pak 1kg, natuurwit

PLUS Modelling Clay - luchtdrogende boetseerklei van Plus, die niet gebakken hoeft te worden. Uit natuurlijke soorten kleiaarde. Tijdens droging krimpt de plasticine door het verlies van water. Al gedroogde klei voorwerpen laten zich prima met alle soorten verf en tekenstiften beschilderen.

Kleur: natuurwit, pak à 1 kg. Prijs per pak.

Onze tip: Na het openen van de verpakking of bij onderbreken van het werk wordt aangeraden om de klei in folie te wikkelen.

Gebruik van PLUS Modelling Clay - onze tips:

  • Na het openen van de verpakking of bij onderbreken van het werk wordt aangeraden om de klei in folie te wikkelen.Het kleivoorwerp droogt bij kamertemperatuur. Maximale hardheid en bestendigheid na 2 tot 3 dagen. Voor meer verharden kunt u daarna uw kleikunstwerk ook nog in de oven bakken (temperatuur tussen 100 en 110°C, ca. 1-2 uur ).
  • Wordt de plasticine op hard materiaal aangebracht (bijv kunststof en glas), die geen vocht kunnen opnemen, raden wij aan om deze met keukenpapier of dergelijke zuigende materialen te wikkelen. Daardoor wordt voorkomen dat tijdens droging scheurtjes ontstaan. Heeft u kleiobjecten met volumen en met een dikte van meer dan 2 cm gemaakt, adviseren wij om het van de binnen met bijv. papie of karton te vullen.

Producten op de pagina 1238 van de algemene catalogus.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.