LASCAUX Modelling Paste C - Mineral Grey modelleerpasta, extra grof

LASCAUX Modelling Paste C - Mineral Gre y , extra grof, met na het opdrogen een warmgrijs, extra ruw oppervlak . H eel geschikt voor een frescoachtige ondergrond op vrijwel alle dragers. De modelleerpasta kan in dikke lagen wordt aangebracht, die door en door drogen zonder te scheure... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 20171
Direct leverbaar.

LASCAUX Modelling Paste C - Mineral Grey modelleerpasta, extra grof, pot 250ml, Mineral Grey

LASCAUX Modelling Paste C - Mineral Grey, extra grof, met na het opdrogen een warmgrijs, extra ruw oppervlak.

Heel geschikt voor een frescoachtige ondergrond op vrijwel alle dragers.

De modelleerpasta kan in dikke lagen wordt aangebracht, die door en door drogen zonder te scheuren. De krimp is minimaal. Breng de lagen echter niet dikker op dan 1cm per keer om de droogtijd redelijk te houden.

Door de uitstekende hechtkracht van de modelleerpasta is deze ook geschikt voor collages; materialen zoals textiel, stenen, hout, stukken metaal enz. kunnen worden ingebed.

Modelling Paste kan in elke verhouding worden toegevoegd aan Lascaux acrylverf. Omdat de naturel witte Modelling Paste slechts een geringe kleurkracht heeft, veranderen met het mengen de oorspronkelijke kleuren van Lascaux acrylverf slechts weinig.

Is overschilderbaar met acrylverf, met water te verdunnen en droogt hard elastisch, watervast op. De modelleerpasta kan ook gebruikt worden voor restauratie werkzaamheden t.b.v. het aanvullen van impasto, reliëfs, fresco pleister of voor het dichten van scheuren.

Beschikbaar is deze extra grof gekorrelde modelleerpasta in in volgende kleuren:

Natural (bestelnr. 20175), Mineral Grey ( bestelnr. 20171) en Black Earth (bestelnr. 20161). Inhhoud 250 ml.

Prijs per stuk.

Producten op de pagina 459 van de algemene catalogus.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK