Daler Rowney Krijtgrond

Dit krijt dient als basis voor het maken van een krijt-lijmgrondering (levkas) die o.a. gebruikt wordt als ondergrond voor het schilderen van iconen. Bij het maken van een krijtlijmgrond moet het krijt worden gemengd met hete hazenlijm (best.nr.29075). Onvoldoende verhitte lijm geeft een slecht ... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 38775
Direct leverbaar.

Daler Rowney Krijtgrond, pak 1kg

Dit krijt dient als basis voor het maken van een krijt-lijmgrondering (levkas) die o.a. gebruikt wordt als ondergrond voor het schilderen van iconen. Bij het maken van een krijtlijmgrond moet het krijt worden gemengd met hete hazenlijm (best.nr.29075). Onvoldoende verhitte lijm geeft een slecht houdbaar resultaat en zal snel scheuren, wordt de lijm oververhit (gekookt) dan verliest het aan kleefkracht. Een krijtgrond wordt over het algemeen gemengd in de verhouding: 1 deel lijm op 10 tot 20 delen krijt en wordt er zoveel water toegevoegd tot het mengsel een consistentie heeft die lijkt op room. Een krijtlijmgrond moet in meerdere, dunne lagen worden aangebracht.

Daler Rowney krijtgrond is verkrijgbaar in een pak van 1 kg. Prijs per pak.

Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK

In deze onrustige periode is Gerstaecker steeds daar voor U!

 

Het team van Gerstaecker België stelt alles in zijn werk om de service naar onze klanten toe te waarborgen, en dit overeenkomstig de waarden van ons merk.

>Leveringen aan huis zijn gewaarborgd,
>Onze stocks worden voortdurend geactualiseerd op onze site: alle bestelde artikels worden u geleverd.


Meer dan ooit in deze tijden waar verplaatsingen gelimiteerd zijn, kan u uw kunst blijven beoefenen.

 

Zorg goed voor uzelf en uw naasten, blijf thuis!
Dank u voor uw trouwheid en uw vertrouwen.

 

OK