Sennelier geraffineerde saffloerolie

Geraffineerde saffloerolie is de olie die gebruikt wordt bij de productie van Sennelier extra fijne olieverf. Deze gereinigde plantaardige olie droogt snel en kenmerkt zich door zijn geringe vergeling en verdraagt zich uitstekend met pigmenten. Door de hoge mate van transparantie wordt saffloero... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Sennelier geraffineerde saffloerolie, fles 250ml
Art.No.: 24794
Direct leverbaar.
  12,60 €
100 ml: 5,04 €

Geraffineerde saffloerolie is de olie die gebruikt wordt bij de productie van Sennelier extra fijne olieverf. Deze gereinigde plantaardige olie droogt snel en kenmerkt zich door zijn geringe vergeling en verdraagt zich uitstekend met pigmenten. Door de hoge mate van transparantie wordt saffloerolie aanbevolen voor het wrijven van witten en lichte kleuren.

Gemengd met olieverf verhoogt het de vloei, de transparantheid en de glans zonder de brilliance van de kleurtoon aan te tasten tijdens het drogen. Saffloerolie droogt langzamer dan lijnolie, maar kan probleemloos met deze olie worden gemengd. Maximaal 25% aan het gehele verfmengsel toevoegen.

Verkrijgbaar in een 75ml of 250ml fles. Prijs per fles.

Producten op de pagina 9998 van de algemene catalogus.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK