Talens Cobra watervermengbare olieverf set

Cobra is de professionele olieverf van Talens die met water verdund kan worden. Deze uitstekende verf in kunstenaarskwaliteit heeft dezelfde eigenschappen als klassieke olieverf, maar droogt sneller, bevat geen schadelijke oplosmiddelen en kan met water worden verdund i.p.v. terpentine of terpen... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Talens Cobra watervermengbare olieverf set, 10 x 40ml
GHS09 - Milieugevaarlijk
H411
Art.No.: 30933
Direct leverbaar.
400 ml
basisprijs 100 ml: 16,13 €
  64,50 €

Legende
GHS09 - Milieugevaarlijk
GHS09 - Milieugevaarlijk
H411 Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Cobra is de professionele olieverf van Talens die met water verdund kan worden. Deze uitstekende verf in kunstenaarskwaliteit heeft dezelfde eigenschappen als klassieke olieverf, maar droogt sneller, bevat geen schadelijke oplosmiddelen en kan met water worden verdund i.p.v. terpentine of terpentijn. De verf is geurarm en veel minder belastend voor het milieu en de gezondheid.

De hoge concentraties pigment die in de Cobra olieverf zijn gebruikt, zijn opgelost in een gemodificeerde lijnolie die zich laat mengen met water. Deze viscose verf is niet alleen geschikt voor alle klassieke olieverf technieken, voor groot of klein werk etc., maar ook voor bijvoorbeeld aquarel-, pasteus werk en gemengde technieken. Cobra olieverf kan puur worden gebruikt of in combinatie met de verschillende, speciale Cobra mediums.

Deze set bevat 10 kleuren Cobra olieverf in tubes van 40ml. Kleuren: titaanwit 105, permanent geel licht 283, permanent oranje 266, pyrolle rood 315, permanent rood violet 577, ultramarijn 504, permanent groen donker 619, sienna gebrand 411, gele oker 227, ivoorzwart 701. Prijs per set.

Producten op de pagina 352 van de algemene catalogus.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK