WINSOR & NEWTON™ Artisan starter set

Winsor & Newton Artisan is een echte olieverf die er als gangbare olieverf uitziet en ook zo verwerkbaar is. De receptuur voor Artisan bevat geen water. De lijnolie en saffloerolie in de verf zijn zo gemodificeerd dat de verf water accepteert, waarbij er een stabiele emulsie ontstaat en de v... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 29488
Niet op voorraad.
Beschikbaarheid alert

WINSOR & NEWTON™ Artisan starter set, assorti 6 kleuren 37 ml

Winsor & Newton Artisan is een echte olieverf die er als gangbare olieverf uitziet en ook zo verwerkbaar is. De receptuur voor Artisan bevat geen water. De lijnolie en saffloerolie in de verf zijn zo gemodificeerd dat de verf water accepteert, waarbij er een stabiele emulsie ontstaat en de verwerkingseigenschappen van traditionele olieverf bewaard blijven. Het assortiment is gemaakt met een groot aandeel enkelvoudige pigmenten voor briljante- en schone mengkleuren.

Artisan is een vrijwel reukloze verf waarvoor ook een speciale serie mediums, vernissen en verdunners is ontwikkeld. Een ideale verf voor kunstenaars die een werkplaats delen, scholen en thuiswerkers. De verf is niet giftig en reinigen kan met water en zeep. Geschikt voor alle olieverf technieken.

Er zijn 2 introductiesets verkrijgbaar:

  • Winsor & Newton Artisan 6 x 21ml: Cadmium Yellow Pale (119), Permanent Alizarin Crimson(468), French Ultramarine (263), Phthalo Green - Blue Shade (522), Yellow Ochre (744) en Titanium White (644).
  • Winsor & Newton Artisan 6 x 37ml: Cadmium Yellow Hue (119), Permanent Alizarin Crimson (468), French Ultramarine (263), Phthalo Green-Bluish (522), Yellow Ochre (744) en Titanium White (644).

Producten op de pagina 379 van de algemene catalogus.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK

In deze onrustige periode is Gerstaecker steeds daar voor U!

 

Het team van Gerstaecker België stelt alles in zijn werk om de service naar onze klanten toe te waarborgen, en dit overeenkomstig de waarden van ons merk.

>Leveringen aan huis zijn gewaarborgd,
>Onze stocks worden voortdurend geactualiseerd op onze site: alle bestelde artikels worden u geleverd.


Meer dan ooit in deze tijden waar verplaatsingen gelimiteerd zijn, kan u uw kunst blijven beoefenen.

 

Zorg goed voor uzelf en uw naasten, blijf thuis!
Dank u voor uw trouwheid en uw vertrouwen.

 

OK