GERSTAECKER Speksteen assortiment voor scholen

Een interessant aanbod voor schoolklassen, workshops, cusrsussen beeldhouwen etc. Deze speciale GERSTAECKER sortering speksteen, in verschillende kleuren, bevat minstens 12 overwegend zachtere stenen tot ca. 3 kg, samen 30 kg in een kartonnen doos. Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 50030
Direct leverbaar.

GERSTAECKER Speksteen assortiment voor scholen, tot 30 kg in kartonnen doos

Een interessant aanbod voor schoolklassen, workshops, cusrsussen beeldhouwen en voor beginners. Deze speciale GERSTAECKER schoolsortering speksteen bevat minstens 12 voor het merendeel zachtere stenen (1 Mohs) elk tot ca. 3 kg, in totaal zijn 30 kg in een kartonnen doos.

Alleen verkrijgbaar in gevarieerde kleuren. Speciale wensen bij de sortering zijn helaas niet mogelijk. Zaagvlakken zijn niet altijd te voorkomen. Prijs per assortiment.

Op grond van onze zorgvuldige keuze van de ontginningsgebieden en de regelmatige keurigen in laboratoriums kunnen wij u garanderen dat onze spekstenen vrij van schadelijke stoffen voor de gezondheid zijn.

Producten op de pagina 1079 van de algemene catalogus.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK