WINSOR & NEWTON™ Artist´s BLACK BOX aquareldoos

Deze lichtgewicht doos, de Black Box , bevat 12 assorti kleuren Artists' aquarelverf i n halve napjes met ruimte voor nog eens 12 kleuren. De 12 kleuren zijn stuk voor stuk zo op elkaar afgestemd dat ze de schoonste mengkleuren uit het hele kleurenspectrum geven. De robuuste blikkendoos heeft ... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 29480
Niet op voorraad.
Beschikbaarheid alert

WINSOR & NEWTON™ Artist´s BLACK BOX aquareldoos, 12 stuks

Deze lichtgewicht doos, de Black Box, bevat 12 assorti kleuren Artists' aquarelverf in halve napjes met ruimte voor nog eens 12 kleuren. De 12 kleuren zijn stuk voor stuk zo op elkaar afgestemd dat ze de schoonste mengkleuren uit het hele kleurenspectrum geven. De robuuste blikkendoos heeft een paletdeksel en een uitneembaar palet. - Prijs per set.

Kleuren in de Black Box aquareldoos van Winsor&Newton: 11Lemon Yellow, 730 Winsor Yellow, 094 Winsor Rood 479 Permanent Carmine, 263 French Ultramarine, 538 Chinese White, 719 Winsor Green (Blue Shade), 503 Permanent Sap Green, 744 Yellow Ochre, 074 Burnt Sienna, 554 Raw Umber, 331 Ivory Black.

Producten op de pagina 493 van de algemene catalogus.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK

In deze onrustige periode is Gerstaecker steeds daar voor U!

 

Het team van Gerstaecker België stelt alles in zijn werk om de service naar onze klanten toe te waarborgen, en dit overeenkomstig de waarden van ons merk.

>Leveringen aan huis zijn gewaarborgd,
>Onze stocks worden voortdurend geactualiseerd op onze site: alle bestelde artikels worden u geleverd.


Meer dan ooit in deze tijden waar verplaatsingen gelimiteerd zijn, kan u uw kunst blijven beoefenen.

 

Zorg goed voor uzelf en uw naasten, blijf thuis!
Dank u voor uw trouwheid en uw vertrouwen.

 

OK