Raphaël® | THE ESSENTIALS aquarelpenselen ○ 2-set Backgrounds — synthetisch haar

Goed gereedschap is het halve werk — en dat geldt ook voor penselen! In deze set vind je een twee verwaspenselen (maat 3/0 & maat 0), beide met vegan friendly synthetisch haar. Een perfecte keuze voor aquarelverf, gouache & inkt. Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 66999
Direct leverbaar.

De Franse penselenmaker Raphaël — opgericht in 1793 en nog steeds een familiebedrijf — is in Nederland nog niet zo bekend. Probeer hun penselen eens en ontdek zélf hoe onterecht dat is!

In deze 2-set Backgrounds uit de ESSENTIALS range vind je twee aquarelpenselen die perfect zijn voor het opzetten van kleinschaligere achtergronden:

  • 1 x SoftAqua 805 — maat 3/0
  • 1 x SoftAqua 805 — maat 0

De productspecificaties van het SoftAqua 805 aquarelpenseel van Raphaël®:

  • penseelvorm: uivormig verwaspenseel
  • synthetisch haar
  • gevat in een transparante, kunststof huls — een zogenaamde quill
  • gezet aan een korte, zwartgelakte houten steel

Vroeger werden penselen vaak gevat in een met draad of touw omwikkelde huls, die uit een holle (ganzen)veer gesneden werd. Deze traditionele techniek wordt vooral in Frankrijk nog regelmatig gebruikt voor verwaspenselen, alleen gebruikt men dan een transparante, kunststof huls.

TIP! De uivormige buik van het SoftAqua 805 aquarelpenseel neemt extreem veel verf en water op en geeft die verf en dat water gelijkmatig af. Perfect voor het aanbrengen van verwassingen, achtergronden en grotere kleurvlakken, het opzetten van brede streken en het benatten en weer opnemen van opgedroogde aquarelverf en gouache.

Voor de milieuvriendelijke verpakking van deze set wordt geen plastic gebruikt — alle kleine beetjes helpen!

Prijs per set. Inhoud kan variëren.

Producten op de pagina 702 van de algemene catalogus.
Nog meer zoektermen
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.