WELTE Keramiek decoratieverf set

Deze decoratieverf voor keramiek van Welte is gemaakt van de fijnst gewreven pigmenten, die gemakkelijk zijn op te lossen met water. Het contourscherp opbrengen met penseel of stempel is eenvoudig en probleemloos. De keramiek-decoratieverven van Welte zijn zuinig in gebruik en zijn onderling goe... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
WELTE Keramiek decoratieverf set, 12 napjes in doos
Art.No.: 68200
Direct leverbaar.
  36,80 €

Deze decoratieverf voor keramiek van Welte is gemaakt van de fijnst gewreven pigmenten, die gemakkelijk zijn op te lossen met water. Het contourscherp opbrengen met penseel of stempel is eenvoudig en probleemloos. De keramiek-decoratieverven van Welte zijn zuinig in gebruik en zijn onderling goed te mengen. De verven zijn te gebruiken voor zowel de onderglazuur- als de majolicatechniek. Bij onderglazuur wordt rechtstreeks op het gebakken stuk geschilderd, bij majolica wordt de decoratieverf aangebracht op een wit dekkende glazuur. In beide gevallen worden glazuur en decoratieverf samen gebakken.

De kleuren zijn te gebruiken in het temperatuurbereik 950 °C tot 1250 °C. Omdat de verf echter samen met de glazuur gebrand wordt, wordt een baktemperatuur van 1050 °C aanbevolen. Alle aangeboden kleuren zijn lood-, barium- en cadmiumvrij.

Op scholen, maar ook in bezigheidstherapie evenals voor hobbyisten is de metalen doos met 12 gangbare kleuren in napjes zeer geliefd. Prijs per stuk.

Producten op de pagina 9998 van de algemene catalogus.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK