NITRAM™ | ACADÉMIE houtskool

Volgens veel kunstenaars één van de beste houtskoolsoorten: NITRAM™ ACADÉMIE houtskool. Uiterst stabiel, minder gevoelig voor breuk en tot een zéér spitste punt te slijpen. Leverbaar in 3 hardheden, elk met unieke eigenschappen. Verpakt per 5 stuks. Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 58486 
Direct leverbaar.
B
10,45 €
-
+

Art.No.: 58487 
Direct leverbaar.
HB
10,45 €
-
+

Art.No.: 58488 
Direct leverbaar.
H
10,45 €
-
+

NITRAM™ ACADÉMIE houtskool wordt volgens een unieke methode geproduceerd, waarbij de celstructuur van het hout bewaard blijft. Daardoor neemt de kans op breuk af. Bovendien zorgt dit ervoor, dat deze houtskool uitstekend, bijvoorbeeld met uw vingers, een doekje, kneedgum of een doezelaar verwijderd of vervaagd kan worden. U kunt zeer precies verschillende tonen opzetten en verdoezelen (=in elkaar vegen) en hoge lichten aanbrengen. Er is aanzienlijk minder stofvorming dan bij andere houtskoolsoorten.

De productspecificaties van NITRAM™ ACADÉMIE houtskool:

  • vierkante houtskoolstaafjes
  • breedte: 5 mm; lengte: ca. 15 cm
  • uiterst stabiel, minder gevoelig voor breuk
  • zéér goed tot een spitse punt te slijpen
  • verpakt per 5 stuks

NITRAM™ ACADÉMIE houtskool is leverbaar in de volgende hardheden:

NITRAM™ ACADÉMIE H:

Kan tot een bijzonder fijne, spitste punt geslepen worden, om precieze details aan te brengen in uw tekening of schets. De relatieve hardheid vergemakkelijkt bovendien het opzetten van lichtere en medium tonen en scharkeringen.

NITRAM™ ACADÉMIE HB:

De meest gebruikte hardheid voor het opzetten van tekeningen en schetsen. Geschikt voor het aanbrengen van details en gelijkmatige vlakken.

NITRAM™ ACADÉMIE B:

Dit is de zachtste kwaliteit, waarmee een verzadigd zwart opgezet kan worden. Van alle hardheden het beste te wissen en te verdoezelen.

Producten op de pagina 938 van de algemene catalogus.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.