da Vinci FIT SYNTHETICS penselen, Serie 4209

da Vinci FIT SYNTHETICS penselenset in doorzichtige etui met 3 penselen. Serie 4209 heeft door de ontwikkeling van een nieuwe synthetische vezel een universeel inzetbaar hobby/schoolpenseel kunnen ontwikkelen van hoge kwaliteit voor een uiterst gunstige prijs. De penselen nemen zeer goed verf ... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 72777
Direct leverbaar.

da Vinci FIT SYNTHETICS penselen, Serie 4209, 3 penselen

da Vinci FIT SYNTHETICS penselenset in doorzichtige etui met 3 penselen. Serie 4209 heeft door de ontwikkeling van een nieuwe synthetische vezel een universeel inzetbaar hobby/schoolpenseel kunnen ontwikkelen van hoge kwaliteit voor een uiterst gunstige prijs. De penselen nemen zeer goed verf op en zijn, ook bij intensieve belasting vormvast. Een penseel dat door de uitstekende performance kan concurreren met penselen van echt haar, met als groot voordeel dat de synthetische haren zeker 2x zo lang meegaan.

De penselen zijn te gebruiken voor alle soorten verf op waterbasis: plakkaatverf, gouache, dekverf, aquarel, acryl en inkt. De houten steel is matgroen gelakt. De haren zijn gevat in een naadloze aluminium bus.

De set bevat 2 ronde penselen maat 4 en 8, en een plat penseel maat 8. Prijs per set.

Producten op de pagina 1174 van de algemene catalogus.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK