PanPastel® Ultra Soft Kunstenaarspastels, 80-delige set

De PanPastel® Ultra Soft Kunstenaarspastels, 80-delige set, bevat het complete kleurenassortiment en vele toebehoren. Uitgumbaar, hoge lichtechtheid, uitstekende mengbaarheid. 3 Tot 5 maal meer resultaat in vergelijk met tradition. pastelpotloden. Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
PanPastel® Ultra Soft Kunstenaarspastels, 80-delige set
Art.No.: 48156
Direct leverbaar.
  475,00 €

Deze PanPastel® Ultra Soft, 80-delige set is het ultime assortiment voor iedere PanPastel® schilder! Het bevat het complete kleurenassortiment van de PanPastel® Ultra Soft kunstenaarspastels (zonder de metallic- en parelmoerglanskleuren). Daarnaast bevat dit pakket een doordachte selectie van verschillende toebehoren-sets.

PanPastel® Ultra Soft kunstenaarspastels, 80-delige set - Inhoud:

 • 80 x PanPastel® Ultra Soft napjes
 • 3 x soft spons-sets
 • 2 x soft applikatoren-sets
 • 1 x soft schildersmes-set

PanPastel® Ultra Soft zijn hoogwaardige, echte kunstenaarspastels. In samenwerking met echte kunstenaars ontwikkeld en op hun beroep aangepast. Het resultaat: de wereldwijd, zachtste Pastel-formule met een cremige, pasteuze kwaliteit, afgevuld in transparante napjes!

De kunstenaarspastels maken het mogelijk, de verf eenvoudig met de vinger, of de daarvoor ontwikkelde werktuigen en applicatoren, uit het napje op te nemen. Daarnaast laten zij zich beter en meer controleerbaar als andere vergelijkbare pastels, vermalen.

PanPastel® Ultra Soft Kunstenaarspastels - de producteigenschappen in een overzicht:

 • kunstenaarspastels
 • ultrazachte consistence
 • Stof-verhinderend-effect
 • uitgumbaar
 • hoge lichtechtheid
 • uitstekende mengbaarheid
 • 9-ml napjes

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit Kunstenaars-pigmenten. Het vervaardigingsproces van de PanPastel® Ultra Soft Kunstenaarspastels bestaat uit het minimale gebruik van bindmiddelen- en vulstoffen, wat tot een pigment-geconcentreerde, ultrazachte uitzonderlijke concistence met een stofverminderend-effect, voert.

Alle PanPastel® Ultra Soft Kunstenaarspastels hebben een uitmuntende lichtechtheid en zijn volledig uitgumbaar. Dankzij de unieke concistence kunt u eenvoudiger dan ooit kleurverloop en verflagen aanleggen en zijn de kleuren vermengbaar.

PanPastel® Ultra Soft Kunstenaarspastels zijn volledig combineerbaar met traditionele pastelpotloden, pasteloppervlakten, conventionele fixatieven en andere kunstenaarsverven.

Ieder 9-ml napje PanPastel® Ultra Soft Kunstenaarspastel bevatten ongeveer 40% meer kleur als een doorsnede pastelpotlood. Omdat er praktisch geen pigmentverlies ontstaat, kan bij een dunne laag een 3 tot 5 maal beter resultaat in vergelijk met traditionele potloden verkregen worden.

Producten op de pagina 664 van de algemene catalogus.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK