Pebeo schilderijvernis

PÉBÉO matte schiderijvernis spray is een makkelijk op te dragen vernis, dat uw olieverfschilderij een uitgesproken gelijkmatige matte glans geeft. Een vernis is de laatste laag van een werk em moet aan de ene kant de verf tegen vuil beschermen en aan de andere voor een gelijke glans zorgen. de... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 25961
Direct leverbaar.

Pebeo schilderijvernis, spuitbus 200ml

PÉBÉO matte schiderijvernis spray is een makkelijk op te dragen vernis, dat uw olieverfschilderij een uitgesproken gelijkmatige matte glans geeft. Een vernis is de laatste laag van een werk em moet aan de ene kant de verf tegen vuil beschermen en aan de andere voor een gelijke glans zorgen. de vernis conserveert het schilderij en brengt de kleuren tot volle ontwikkeling. PÉBÉO matte schiderijvernis spray blinkt uit door zijn zeer goede mat effect en zijn hoge transparantie. Voor gebruik goed schudden en alleen maar in één richting opdragen. Verkrijgbaar in 200 ml spuitbus.

Prijs per stuk.

Producten op de pagina 395 van de algemene catalogus.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK

In deze onrustige periode is Gerstaecker steeds daar voor U!

 

Het team van Gerstaecker België stelt alles in zijn werk om de service naar onze klanten toe te waarborgen, en dit overeenkomstig de waarden van ons merk.

>Leveringen aan huis zijn gewaarborgd,
>Onze stocks worden voortdurend geactualiseerd op onze site: alle bestelde artikels worden u geleverd.


Meer dan ooit in deze tijden waar verplaatsingen gelimiteerd zijn, kan u uw kunst blijven beoefenen.

 

Zorg goed voor uzelf en uw naasten, blijf thuis!
Dank u voor uw trouwheid en uw vertrouwen.

 

OK