Beenderlijm korrels

Beenderlijm is een collageen/gelatinelijm, gemaakt van de botten, huid e.d. van dieren, die geschikt is voor het voorlijmen van doeken. Het is wat brosser en minder elastisch dan huidenlijm of hazenlijm. Beenderlijm is ook een warme lijm die heel dun te verwerken is en o.a. wordt gebruikt bij de... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 20890
Direct leverbaar.

Beenderlijm korrels, Zak 500g

Beenderlijm is een collageen/gelatinelijm, gemaakt van de botten, huid e.d. van dieren, die geschikt is voor het voorlijmen van doeken. Het is wat brosser en minder elastisch dan huidenlijm of hazenlijm. Beenderlijm is ook een warme lijm die heel dun te verwerken is en o.a. wordt gebruikt bij de bouw van muziekinstrumenten en het restaureren van meubels. Beenderlijm hard na afkoeling snel uit, maar de verlijming is net als bij huidenlijm omkeerbaar.

Verkrijgbaar in een zak van 500g. Prijs per zak.

Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK

In deze onrustige periode is Gerstaecker steeds daar voor U!

 

Het team van Gerstaecker België stelt alles in zijn werk om de service naar onze klanten toe te waarborgen, en dit overeenkomstig de waarden van ons merk.

>Leveringen aan huis zijn gewaarborgd,
>Onze stocks worden voortdurend geactualiseerd op onze site: alle bestelde artikels worden u geleverd.


Meer dan ooit in deze tijden waar verplaatsingen gelimiteerd zijn, kan u uw kunst blijven beoefenen.

 

Zorg goed voor uzelf en uw naasten, blijf thuis!
Dank u voor uw trouwheid en uw vertrouwen.

 

OK