Modern Options roesteffect

Modern Options roesteffect is een oxidatiemiddel om, in combinatie met ijzergrondering (best.nr.24475), allerlei voorwerpen een 'antiek' roestig uiterlijk te geven. Het kan onder andere gebruikt worden op hout, metaal, gips, textiel, plastic en klei en is geschikt voor binnen en buiten. Eenvou... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Modern Options roesteffect, 118ml
Art.No.: 24474
Direct leverbaar.
GHS09 - Milieugevaarlijk
H411 Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
  12,95 €
100 ml: 10,97 €

Modern Options roesteffect, 472ml
Art.No.: 24514
Direct leverbaar.
GHS09 - Milieugevaarlijk
H411 Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
  41,50 €
100 ml: 8,77 €

Modern Options roesteffect is een oxidatiemiddel om, in combinatie met ijzergrondering (best.nr.24475), allerlei voorwerpen een 'antiek' roestig uiterlijk te geven. Het kan onder andere gebruikt worden op hout, metaal, gips, textiel, plastic en klei en is geschikt voor binnen en buiten.

Eenvoudig in gebruik. Het te behandelen oppervlak goed schoonmaken en eerst een laag primer/vernis (29064) aanbrengen zodat de ijzergrondering beter pakt. Breng vervolgens een laag ijzergrondering aan en wacht tot deze volledig droog is (ca. 12 uur). Dan kan het oxidatie middel, het roesteffect, worden aangebracht met een penseel. Laat tenminste 2 uur drogen en herhaal eventueel de behandeling tot het gewenste resultaat is bereikt. Het roesteffect wordt binnen een paar uur zichtbaar. Om het werk te beschermen tegen raden we aan het af te lakken met de primer/vernis.

Op waterbasis, na gebruik penselen goed reinigen met water. Verkrijgbaar in een fles met 118ml of 472ml. Prijs per stuk.

Producten op de pagina 980 van de algemene catalogus.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK