FABER -CASTELL Jumbo Grip kleurpotloden

Extra dikke kleurpotloden van Faber-Castell in gripdesign. Ergonomische driehoekige vorm met een naamveld op elk potlood. Hoogwaardige pigmenten garanderen een hoge kleurintensiteit en een zijdezachte kleurafgifte. Alle kleuren zijn met water schilderbaar en in de meeste gevallen uitwasbaar. Bre... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 27190
Direct leverbaar.

FABER -CASTELL Jumbo Grip kleurpotloden, set 12 st. met puntenslijper, mine Ø 3,8mm

Extra dikke kleurpotloden van Faber-Castell in gripdesign. Ergonomische driehoekige vorm met een naamveld op elk potlood. Hoogwaardige pigmenten garanderen een hoge kleurintensiteit en een zijdezachte kleurafgifte. Alle kleuren zijn met water schilderbaar en in de meeste gevallen uitwasbaar. Breukbeschermde stift door speciale verlijming, met houten huls die in de kleur van de stift is gelakt met ecologische lak op waterbasis.

Ideaa geschikte set met Jumbo Grip kleurpotlodenvan FABER CASTELL om te gebruiken op school, peuterspeelzaal en BSO. Set met 12 kleurpotloden incl. puntenslijper, diameter van de stift 4 mm.

Prijs per set.

Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK

In deze onrustige periode is Gerstaecker steeds daar voor U!

 

Het team van Gerstaecker België stelt alles in zijn werk om de service naar onze klanten toe te waarborgen, en dit overeenkomstig de waarden van ons merk.

>Leveringen aan huis zijn gewaarborgd,
>Onze stocks worden voortdurend geactualiseerd op onze site: alle bestelde artikels worden u geleverd.


Meer dan ooit in deze tijden waar verplaatsingen gelimiteerd zijn, kan u uw kunst blijven beoefenen.

 

Zorg goed voor uzelf en uw naasten, blijf thuis!
Dank u voor uw trouwheid en uw vertrouwen.

 

OK