FABER -CASTELL Jumbo Grip kleurpotloden

Extra dikke kleurpotloden van Faber-Castell in gripdesign. Ergonomische driehoekige vorm met een naamveld op elk potlood. Hoogwaardige pigmenten garanderen een hoge kleurintensiteit en een zijdezachte kleurafgifte. Alle kleuren zijn met water schilderbaar en in de meeste gevallen uitwasbaar. Bre... Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
FABER -CASTELL Jumbo Grip kleurpotloden, set 12 st. met puntenslijper, mine Ø 3,8mm
Art.No.: 27190
Direct leverbaar.
  21,50 €

Extra dikke kleurpotloden van Faber-Castell in gripdesign. Ergonomische driehoekige vorm met een naamveld op elk potlood. Hoogwaardige pigmenten garanderen een hoge kleurintensiteit en een zijdezachte kleurafgifte. Alle kleuren zijn met water schilderbaar en in de meeste gevallen uitwasbaar. Breukbeschermde stift door speciale verlijming, met houten huls die in de kleur van de stift is gelakt met ecologische lak op waterbasis.

Ideaa geschikte set met Jumbo Grip kleurpotlodenvan FABER CASTELL om te gebruiken op school, peuterspeelzaal en BSO. Set met 12 kleurpotloden incl. puntenslijper, diameter van de stift 4 mm.

Prijs per set.

Producten op de pagina 1154 van de algemene catalogus.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

Cookies garanderen de goede werking van onze website. Gelieve op „OK“ te klikken om het gebruik van cookies te aanvaarden. Meer hierover.

 

OK