DERWENT | WATERCOLOUR aquarelpotlood — 72-cadeaset

Het WATERCOLOUR aquarelpotlood van DERWENT combineert de precisie van een potlood met de subtiliteit van aquarel! Het leent zich voor natte én droge technieken.En het is ideaal voor mixed media toepassingen. Meer
inclusief 21% BTW (6% BTW voor boeken) .
Art.No.: 46181
Direct leverbaar.

DERWENT | WATERCOLOUR aquarelpotlood — 72-cadeaset, aquarelpotloden, 72 stuks

Het WATERCOLOUR aquarelpotlood van DERWENT combineert de precisie van een potlood met de subtiliteit van aquarel! Je kunt er — droog — mee tekenen. Omdat het zo zacht is, kun je er tegelijkertijd los én precies mee werken. En je kunt er — nat — mee schilderen. De kleuren blijven wateroplosbaar. Door ze te verwassen krijg je subtiele kleurovergangen.

De productspecificaties van het WATERCOLOUR aquarelpotlood van DERWENT:

  • Ø kleurstift: 3,4 mm
  • blijvend verwasbaar met water
  • zachte textuur
  • voor natte én droge technieken

In deze 72-delige cadeauset met WATERCOLOUR aquarelpotloden van DERWENT vind je alle beschikbare kleuren in een luxe houten kist.

TIP! Als je met een droog potlood op nat papier werkt, krijg je intense kleuren met zachte lijnen. Werk je met een nat potlood op droog papier, dan krijg je karaktervolle lijnen met veel structuur. Maar hoe je ook werkt: de subtiliteit van de kleuren blijft behouden! Perfect bovendien voor mixed-media toepassingen.

DERWENT — drawn to perfection since 1832!

Prijs per cadeauset in een luxe houten kist.

Producten op de pagina 893 van de algemene catalogus.
Een beoordeling schrijven
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.